Fredag d. 6. oktober var en festdag for både elever og ansatte på HjørringSkolens afdelinger på Norgesvej i Hjørring. Man kunne endelig klippe snoren til fire nye skolegårde og dermed vinke farvel til flere måneder med byggerod.

“Det hele startede faktisk allerede i slutningen af januar. Vi begyndte så småt at spørge vores elever om de havde idéer til, hvordan de nye skolegårde kunne se ud. Vi havde endnu ikke selv gjort os store overvejelser herom, så det var som sendt fra himlen da ToyJoy tilfældigt ringede en dag”, fortæller serviceleder Lars Christian Malmgaard fra HjørringSkolen.

Skolegårde med alt fra blomsterkasser til parkour-udstyr

ToyJoy og HjørringSkolen idéudvekslede, og der gik ikke lang tid før skolen modtog konkrete forslag til, hvad de nye skolegårde kunne indeholde. Efter et besøg i foråret 2017 fandt man i fællesskab frem til, hvordan de i alt 9.000 m2 kunne indrettes med alt lige fra blomsterkasser og bord-bænkesæt, til legepladser og parkour-udstyr.

Processen er bare kørt rigtig, rigtig godt.
Vi har hele tiden følt os trygge ved samarbejdet med ToyJoy, der har stået for alt lige fra idégenerering til kontakten til leverandører og samarbejdspartnere.

I Hjørring er både små og store glade for de nye skolegårde. “Børnene synes det er helt vildt fedt”, fortæller Lars. “Vi har uden tvivl fået de flotteste og bedste legepladser, og vi vil varmt anbefale ToyJoy som samarbejdspartner”.

 

 

 

Leave a comment