Hos ToyJoy er vi dedikerede til at skabe en verden for børn. En verden hvor børnenes glæde ved leg, læring, kreativitet og sansning bliver stimuleret, og hvor der samtidig er tænkt på de krav, vi voksne har til både sikkerhed, kvalitet, miljø og brugbarhed.

Kvalitet til børn i mere end 13 år

Vi har siden 2004 leveret legetøj og møbler i bedste kvalitet til institutioner for små og større børn. I mange år leveret den gode leg til indendørs aktiviteter, og nu er vi også leverandør af udendørs legepladser, sportsbaner og parkudstyr. Vores fokus på børnenes leg og læring er med til at gøre vores løsninger til mere end bare et produkt. Leg er alvorligt og vigtigt for børnenes udvikling, og leg er med til at skabe glade mennesker, der vokser naturligt.

Her kommer vores medarbejdere ind i billedet: Både nye og tilbagevendende kunder vil opleve, at det er vores dygtige og engagerede medarbejdere, der gør forskellen, når de rette produkter skal findes til at dække jeres behov.

Konsulentbesøg

Søger I inspiration eller hjælp til indretningen, så står vores kørende konsulenter klar til at besøge jer. Med den samme dedikation og erfarenhed som vores øvrige sælgere sørger de for en god snak om jeres behov og ønsker. Besøget gøres selvfølgelig så kort som muligt af respekt for jeres sparsomme tid (du behøver typisk kun at afsætte 30-60 minutter), og følges for at et tilbud og eventuel tegning inden for få dage (og det er naturligvis gratis og uforpligtende for jer).

Hvis I allerede ved, hvad I har brug for, så giv os blot et kald i stedet på 7511 9900. Vi ved godt, at I ikke altid har for meget tid, så vi er vant til at klare de fleste ting over telefonen.

Loyalitet

Den loyalitet, som du viser os, ved at handle hos os igen og igen, vil vi gerne gengælde. Det betyder, at vi også er loyale over for jer ved at:

Være ærlige når vi anbefaler eller ikke anbefaler et produkt som værende dækkende for jeres behov.
Sørge for at have sæsonens mest populære produkter på lager til jer.
Sikre at vi lever op til vores gode service.
Have særlige tilbud og lignende til netop vores loyale kunder.

Igennem vores mere end 13 år på markedet har vi handlet med over 75 % af alle danske institutioner, så vi mener det, når vi siger, at I trygt kan handle hos os.

Garanti

Hos os har du 2 års fuld garanti, og på mange af vores møbler giver vi helt op til 25 års garanti. Har du en reklamation, så skal du altid kontakte os og forhøre dig ad – for os er det mere vigtigt, at du er en tilfreds kunde, end lige præcis hvor gammelt produktet er.

Du har også 1 års fuld returret på alle lagervarer, som du ikke har benyttet. Eksempelvis hvis du køber kælke hjem til jeres institution og der ikke kommer sne – så kan I sende kælkene retur i op til 1 år fra ordredato. Det er hvad vi kalder fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Produktsikkerhed

Alle vores produkter købes udelukkende fra leverandører som vi har haft et længerevarende samarbejde med, og hvor vi kender deres politikker og holdninger til produktion af produkter til institutionsbranchen. Vi arbejder løbende for at sikre os, at de produkter, vi tilbyder, ikke er skadelige for hverken børn, pædagoger eller dem, der fremstiller produkterne. Det er en ekstra garanti fra os til jer.