Vores service er god service

Vi samler på tilfredse kunder og betragter ikke “god service” som varm luft. Når du handler hos ToyJoy kan du derfor regne med at vi:

  • Bytter med et smil
  • Leverer alt fra perler til legepladser
  • Giver prisgaranti i 30 dage
  • Sørger for hurtig levering af lagervarer – hvis du bestiller inden kl. 12.00 mandag-fredag, så leverer vi dagen efter
  • I vores normale åbningstid svarer på reklamationer og returnering indenfor en time
  • Besvarer mails sendt til info@toyjoy.dk udenfor normal åbningstid
  • Er ærlige omkring vores salgs- og leveringsbetingelser
  • Bytter indenfor 365 dage, hvis du køber noget du ikke er tilfreds med
  • Sørger for gratis afhentning, såfremt du ikke ønsker vores produkter alligevel
Vores kvalitet

En af de mest grundlæggende elementer, i vores kvalitetspolitik, er udvælgelsen af produkter. Vi har kun originale produkter i vores sortiment, og hos os finder du ingen billige efterligninger. Det er med til at sikre at produkterne kan holde til institutionsbrug. I et presset budget er det vigtigt, at produkterne har lang levetid, og vi er ikke interesserede i andet end at give jer den gode oplevelse der følger med et godt kvalitetsprodukt.

Svanemærket
Vi vælger altid svanemærkede produkter hos vores leverandører, når det er muligt

A-mærket
Indenfor hobby- og beskæftigelsesmaterialer har vi hovedsagligt produkter der er A-mærket af FFFH (Fællesrådet For Formings- og Hobbymaterialer). Det betyder, at produkterne overholder de skrappeste produktkrav, og ofte endda større krav end den gældende lovgivning.

Phtalater
Vi sælger udelukkende legetøj uden phtalater. Phtalater er et oliebaseret kemikalie, der bl.a. benyttes i produktionen af af pvc-plast og kosmetikprodukter. Stoffet blev i 2001 klassificeret som et CMR-stof i EU, og anses enten for at være kræftfremkaldende, mutagene eller skadelig for den menneskelige reproduktionsevne.

Genbrug
Hos ToyJoy genanvender og genbruger vi næsten alt emballage for at spare ressourcer. Det betyder, at du som kunde kan opleve at få dine varer leveret i en kasse fra et andet firma, men varerne kommer naturligvis fra os – vi tænker blot på miljøet.

FSC
Størstedelen af vores møbelproduktion er FSC-mærket. Det betyder, at træet kommer fra bæredygtig skovbrug, hvor dyr og planteliv beskyttes.

Sikkerhedsstandarder
Hos ToyJoy bliver alle legepladser bygget efter de gældende sikkerhedsstandarder DS/EN 1176 og DS/EN 1177.

CE-mærkning
For at vi må sælge vores produkter, skal vi opfylde alle relevante EU-standarder og lovgivningen i EU. Dette kan ses på CE-mærkningen på vores legetøj.